Serial 1888 - DVD

Sâmbătă, 28 iulie 2012 - Admin

dvd

 

Am definitivat (în sfârșit!) setul de DVD-uri pentru serialul 1888, și ne face o deosebită plăcere să-l oferim tuturor acelora care doresc să cunoască această aventură a soliei îngerului al treilea, de când a fost oferit „începutul” ei acestui popor, și până astăzi.

Fișierele video produse de noi sunt la rezoluții destul de mari (1080p), și foarte mulți vizitatori s-au plâns că nu le pot urmări pe sisteme mai lente sau cu legături la internet mai modeste. Unii și-au manifestat intenția de a le folosi cu videoproiector în grupuri mai mari, iar pentru aceasta singura soluție acceptabilă rămâne încă DVD-ul.

Setul conține cele 34 de episoade, inscripționate pe 7 DVD-uri, plus un DVD cu toate materialele în format text prezente pe situl nostru. Cei care au neapărată nevoie de fișierele în format Full HD le pot descărca de pe pagina noastră de VIMEO, aici.

Așa cum am procedat cu toate materialele publicate de grupul nostru de studiu, și acest set este oferit gratuit. Cu mențiunea, evident, că le vom putea produce doar în măsura în care ne vor permite resursele.

 

***